Nejnovější recenze ze sekce Běžecké lyže
- Lehké a přitom robustní.
- Relativně krátké běžky.
Lyže je dostatečně rychlá a lehká. Na prudším stoupání (chůze) ve stopě drží. Při odrazu občas proklouzne. Pokud je potřeba krátce bruslit tak moc nebrzdí. Lehce ovladatelné a kvalitně vyrobené lyže na klasiku.
- dcera má předchozí model kratší délky. Lyže s dobrou skluznicí, patky snad budou pevnější než u staršího modelu
Dobrá kvalita za rozumnou cenu od českého výrobce
- Zatím nebyla možnost vyzkoušet
- Musím počkat na příští sezónu
- Český výrobek z kvalitních materiálů!
- Podpora stoupání skin funguje výborně!
- Prostě Sporten!
Skvělý odraz,jedou fakt výborně !!!
- Kvalita
- Ideální poměr kvalita a cena
Netřeba řešit a sebou vozit vosky
- na nezávodní skate skvělé lyže
- Lepší ovladatelnost oproti klasickým běžkám
- Dobře se s nimi stoupá
- Kratší, lehké
- Možná by mohly být tvrdší
Očekával jsem něco mezi běžkami a klasickou lyží, má to spíš blíž k běžkám, přesto však jsou oproti klasickým běžkám ovladatelnější, ocelové hrany jsou znát. Stoupání, skluz, zatočení, vše je ok. Za mne dobrá investice.
- Produkt v pořádku .
- Při smůle se naštipla jedna lyže.
- Bez problémů nám byla dodána nová
- Jme spokojeni.
- S přístupem rychle reklamace
- Děkujeme
- Dora prodejna
- Nakoupím znovu
Nevýhoda že na běžkách jelo nemehlo a naštipla se lyže.
spokojenost
Rozhodně mohu doporučit. Lyže je spíš pro sportovně založené lyžaře. Poměr cena výkon skvělý. Spokojenost.
Nic.
- Pěkné, kvalitně zpracované, vyhovuje mi kratší délka, fungují.
- Mohérový pás brzdí dost, zvažuji mazání na skluz, přestože se podle informací prodejce nemusí. U výrobku nebyl návod, byl zabalen v tenkém průhledném obalu. Na vystupování z vázání jsme přišli metodou pokus-omyl, otevírá se do strany.
Zatím pomalé ale asi se to zlepší ,což je asi vlastnost tohoto produktu lyží s páskem.
Při komplikaci s mazáním obrovská výhoda. Jednoduchá montáž vázání a vynikajicí posun těžiště při odrazu.Při nákupu na internet u výrobku udávejte váhový rozsah. Je nutné zná tvrdost běžek
- Nemažou se
Zobrazuji 81 - 100 ze 189 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...10 Další »